Är du vår nya kollega?Är du sugen på nya utmaningar!
Då är du den vi söker!

JKS Golv växer och vi söker nu nya kollegor till vårt härliga gäng.


ARBETSLEDARE

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare har du flera projekt igång parallellt och du är ansiktet utåt för JKS på de arbetsplatser du befinner dig. Vi söker en trygg ledare som är duktig på att engagera och motivera sina kollegor.

Du som söker trivs med att arbeta i en föränderlig miljö då nya projekt ständigt startar upp i varierande storlek. På JKS finns en större intern personalstyrka och beroende på projektens omfattning har du personalledningsansvar för både större och mindre arbetsgrupper. 

Som arbetsledare håller du i den primära kontakten med både kunder, byggarbetare, leverantörer och interna avdelningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av planering av materialinköp, logistik och bemanning utefter den tidsplan du lagt. I tjänsten har du också ansvar för uppföljning och tänker gärna framåt och vill ligga steget före. Du trivs med ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik då du är ute på projekten största delen av din arbetsvecka. Du utgår ifrån Växjö.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från byggbranschen eller tillverkande industri och har jobbat i projektform. Du har formell ledarerfarenhet och vi ser gärna att du tidigare haft personalansvar. Som person är du en driven och effektiv problemlösare som ständigt ser möjligheter till förbättringar. Du har ett stort engagemang för de projekt du driver såväl som för personalen du arbetar med. Du är en prestigelös person som tar tag i det som behöver göras och du har ett professionellt bemötande och förhållningssätt i alla lägen. Du är en kommunikativ projektledare som tänker på kvalitet i varje led.

Om du tycker att tjänsten verkar intressant och passar in på din profil hoppas vi få ta emot din ansökan så snart som möjligt!

Tillträde önskas så snart som möjligt men sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

GOLVLÄGGARE

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är utbildad och självgående golvläggare med några års erfarenhet. Du har god förmåga att planera din tid, att jobba självständigt och tar stort ansvar för ditt arbete. Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får ta stort ansvar. Körkort krävs. 

 

Nyfiken och vill veta mer om tjänsterna?
Kontakta Joakim Selldén på 070-871 32 23.
Ansökan mailas till andree.magnusson@jksgolv.se

Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar kontinuerligt!

 

Om företaget
JKS Golv startades i Växjö 1997 och består idag av 60 anställda varav 40 är montörer och resterande tillhör lager, butik, arbetsledning och administration. Företaget omsätter c:a 120 Mkr om året. Vi arbetar med alla typer av golv och väggentreprenader. Bland kunderna finns byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag, landsting och kommun samt privathushåll. JKS Golv är en av de ledande aktörerna på marknaden och har en inspirerande butik och badrumsutställning på Mörners väg 112 i Växjö.