Om JKS Golv

JKS Golv - en ledande aktör

JKS Golv startade i Växjö 1997 och drivs av Joakim Selldén. Vi är idag 40 anställda varav 30 montörer och 10 tjänstemän. Våra montörer är utbildade, kvalitetsmedvetna och har flera års erfarenhet. Vi är ett auktoriserat och kvalitetsmedvetet fullserviceföretag.

JKS arbetar med alla typer av golv och väggentreprenader. Bland våra kunder finns byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag, landsting och kommun.

Läs mer
Om JKS Golv

Kvalitetssäkring av våtrum

När ett nytt våtrumsprojekt startar gör JKS alltid en anmälan till GVK. Där anges beställare, plats, startdatum samt avtalat tät- och ytskikt. Uppgifterna registreras i GVKs databas och innebär en trygghet för beställaren som också får ett bevis på vad som är avtalat.

Efter att arbetet är avslutat ligger våtrumsanmälan sedan till grund för ett så kallat våtrumsintyg som visar att installationen utförts enligt branschreglerna ”Säkra Våtrum”. Våtrumsintyget är en värdehandling i kontakter med mäklare, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag.

Läs mer
Om JKS Golv

Allt under ett och samma tak

Vi vill hjälpa dig med helheten! Det betyder att vi har egna hantverkare, elektriker och snickare som hjälper dig med din renovering eller tillbyggnad. I vår butik på Mörners väg 112 har vi en utställning på 1 800 m2 som består av stilfulla inbjudningar och miljöer för att inspirera och ge dig som kund en möjlighet att kunna se helheten. För dig som gör jobbet själv erbjuder vi verktyg, tillbehör och utrustning för att få ett perfekt resultat.

Läs mer