Vilken personlighet visar du?INRs nya badrumsinspiration är väldigt intressant då den hämtar just inspiration från flera olika stilar för att du ska kunna göra ditt badrum just så som du vill ha det. Låt din personlighet ta plats!

PETER: Hans intuition för stil har fått män att börja prata om manlig skönhet. Och som barberare är det kanske det bästa betyg man kan få. För Peter Mannerstål handlar allt om kommunikation, från ögonblicket då du kliver in genom dörren till den sista trimningen av mustaschen. Du är du och skägget formas därefter. I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt har sin bestämda plats. Precis som hemma.

Peter arbetar dagligen som barberare med att just framhäva olika personligheters yttre. Hans fingerkänsla och profession återspeglas även i hans privata stil. Peters badrum är en mix av retro hipster och industriella influenser. Resultatet är ett smakfullt maskulint badrum med plats för återhämtning och härligt fokus på manlig fåfänga.

Ett paradis för en barberare som vill ha ordning och översikt bland sina groomingprodukter. Nere i kommoden går det bra att få eluttag som tillval så att rakapparaten kan ligga dold på laddning. Det går också utmärkt att lyfta upp en fackindelad låda – eller en del av den – på bänkskivan för att ha närmre till spegeln.


HELIN: Hon ser en värld full av skönhet, men tycker att vi stirrar oss blinda på ytan. Som street caster hittar Helin karaktärerna som kameran älskar. Hennes känsla för det udda är redan upptäckt av filmare och regissörer. Själv hoppas hon kunna bidra till ett mindre stereotypt skönhetsideal. Yogan hjälper när hon behöver söka sig inåt. Eller så blir det badrummet och köket, de enda rum hon egentligen behöver.

Det är lätt att föreställa sig hur Helin rullar ut sin yogamatta på badrumsgolvet och startar dagen med en serie energigivande solhälsningar. För Helin är det centralt att leva naturligt i betydelsen hälsosamt, med yoga som livsnerv. Hon träffar medvetna miljöanpassade val när det handlar om inredning som matchar hennes personlighet. Med harmoniska och ljusa färger på badrumsinredning, golv och väggar, tillsammans med inslag av trä och gröna växter skapas en genomgående känsla av lugn. På så sätt blir badrummet en alldeles egen rogivande oas, trots att storstadens puls inte är långt utanför lägenhetsdörren.

Text och bild ovan är lånade från INR.se. Besök deras hemsida för mer inspiration och fler stilar.  www.inr.se/badrumsinspiration/