Starfloor Click rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet! Helt ftalatfritt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige!

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plankformat med ett stort utbud i kollektionen. Golvet är främst anpassat för bostadsmiljöer men passar också bra för offentliga miljöer med lättare trafik. Golvet är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Tack vare golvets klicklåssystem går det enkelt att lägga utan lim. Det kan läggas direkt ovanpå befintligt golv, så länge det har en plan och hård yta.

A4_kampanjinfo_saltholmen_kaknäs.indd

Miljöpåverkan

Som ett led i Tarketts pågående arbete för minskad miljöpåverkan och förbättrad inomhusmiljö, används numera ftalatfri teknologi i produktionsenheterna för vinylgolv. Starfloor Click-golven är helt ftalatfria, läggs utan lim och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Praktiskt

Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click klarar normalt slitage från till exempel husdjur och barn med mycket spring i benen. Den gör också golven extremt lättskötta. Att sopa eller dammsuga brukar räcka vid rengöring, men starkt smutsade Starfloor Click-golv tål även att våtmoppas. Läs gärna mer på Tarketts hemsida.

 

A4_kampanjinfo_saltholmen_kaknäs.indd