JKS Golv – en ledande aktör

JKS Golv startade i Växjö 1997 och drivs av Joakim Selldén. Vi är idag 40 anställda varav 30 montörer och 10 tjänstemän. Våra montörer är utbildade, kvalitetsmedvetna och har flera års erfarenhet. Vi är ett auktoriserat och kvalitetsmedvetet fullserviceföretag.

JKS arbetar med alla typer av golv och väggentreprenader. Bland våra kunder finns byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag, landsting och kommun.

Inom affärsområdet privat har vi idag växt till en av de ledande aktörerna på marknaden med kostnadsfria hembesök, totalentreprenad och en av Sveriges största butiker som ger våra kunder bästa möjligheter i val av inventarier och material. Vi arbetar idag med egna elektriker, snickare, målare, golvläggare, murare, plattsättare och rörmokare vilket ger dig som kund en helhetslösning och en kontakt genom hela arbetet – det är vad vi kallar trygghet!

Genom vår välsorterade butik med stor utställning av kakel, klinker, trägolv, plastmattor, badrumsinredningar, blandare, badkar, duschhörnor mm har vi ett av branschens bästa utbud för våra kunder.

Vår affärsidé

”Att vara ett ledande fullsortimentsföretag där vi genom del- eller helentreprenad mot såväl privat- som företagskunder erbjuder professionella lösningar för allt inom golv- och väggbeklädnader samt inom badrumsinredningar.”