Nordhem fortsätter lanseringenNordhem fortsätter lanseringen av handdukstorken Kaknäs genom höstens kampanj som pågår fram till och med den 15/11. Handdukstorken finns i storlekarna 90cm och 150cm.

Designskyddade Kaknäs är den nätta, flexibla handdukstorken med ett självsäkert och stilrent formspråk. Med endast ett vertikalt rör går det att placera Kaknäs i alla badrum – oavsett storlek eller planlösning. Välj antal torkar utifrån ert behov och placera dem på rad eller var för sig. Designen och krokarna gör det möjligt att hänga handdukar och badlakan vertikalt vilket ger fritt spelrum för luftcirkulationen och därmed snabbt torkande handdukar.

Kaknäs har en gedigen kvalitet och det nedre fästet är anpassat för en apparatdosa i väggen vilket skapar förutsättningar för en smidig och helt dold elanslutning, men kan även kopplas med stickkontakt i vägguttag.

A4_kampanjinfo_saltholmen_kaknäs.indd

I höstens kampanj från Nordhem ingår även Saltholmen som har en nyskapande enkel design. Detta minimalistiska och stilfulla badkar har en enkelsidig rygglutning som standard (två storlekar har dubbelsidig rygglutning). Saltholmen är ett ypperligt exempel på att det går att förena exklusiv design och hög kvalitet till ett attraktivt pris. Saltholmen finns i både standardakryl och med konstruktionsförstärkaren Nordurit® som gör badkaret mycket starkare än ett vanligt badkar. Läs mer om produkterna hos Nordhem.

A4_kampanjinfo_saltholmen_kaknäs.indd