Hemma hos dig

Inom JKS har vi specialiserat oss på att hjälpa dig med helheten när du vill göra om hemma. Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och tittar på dina drömmar, ger dig en offert, en tidsplan, en ritning och sedan är det ditt val som blir vårt uppdrag. Här kan du se ett urval av badrum vi har renoverat och inrett. Klicka på fliken (Renoverade badrum)

Vi har egna snickare, elektriker, rörmokare, murare, målare, golvläggare och plattsättare som ger dig en unik helhetslösning. En kakelplatta eller ett helt badrum – monterat och klart. Det kallar vi fullservice. Självklart hjälper vi dig med ROT-avdraget när du renoverar eller bygger om.

Med en kontakt hos oss har du en smidig resa genom hela arbetet från start till mål. I samspel med vår butik hittar du sedan ett stort sortiment av tillbehör såsom badkar, duschkabiner, blandare mm. I butiken hittar du även ett 50-tal uppbyggda miljöer där du på plats kan se del- och helhet.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och besök kring ditt projekt. Ta gärna del av vår popuära 12 stegs folder så ser du innan hur vi gör din renovering i olika steg med tidsplan.