Är du sugen på nya utmaningar?Är du sugen på nya utmaningar, har goda plattsättningskunskaper, är en erfaren problemlösare och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker!

JKS Golv växer och vi söker nu en duktig hantverkare med goda plattsättningskunskaper. Du kommer att arbete i ett team med både renovering och nyproduktion både inom och utanför Växjö. Du och trivs med att resa flera dagar i månaden med hotellboende. Du har god förmåga att planera din tid, att jobba självständigt och tar stort ansvar för ditt arbete.  Du är en problemlösare av rang som har lätt att kommunicera. Dina arbetsuppgifter består främst utav plattsättning men även mindre arbeten med mattläggning.

Vi erbjuder dig ett arbete med stort ansvar och variation inom flera arbetsmoment. Möjlighet att tänka lösningsorienterat, resa inom arbetet samt stort inflytande i både planering av arbetstid och arbete. Välkommen till vårt glada och kompetenta gäng!

Om JKS Golv


Vi vågar påstå att JKS Golv har Sveriges fräschaste badrumsbutik på Mörners väg 112. Utöver privatpersoner arbetar vi med byggföretag, bostadsrättsföreningar, landsting och kommun. JKS startades 1997 och idag är vi 60 anställda. Vi är ett auktoriserat och kvalitetsmedvetet fullserviceföretag.

Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar kontinuerligt!

Kontaktperson och ansökan
Andree Magnusson
andree@jksgolv.se
070-898 45 39